Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Измами в руски портали за имоти

Много български агенции в последно време започнаха да се жалват и да не вярват на руския портал за имоти Приан.ру (Prian.ru). За какво става въпрос? В Портала се регистрират и си публикуват своите оферти, до тук добре. Но когато имат запитване от клиент трябва да заплатят около 15 евро за да получат контактите на клиента който им е писал. От брокерите с които съм разговарял досега 80% нямат направена сделка от руския портал. И се получи съмнение, че те самите( от портала) им пишат писмо и за да им се заплати сумата използват този некоректен метод. Някои руски агенции също рекламират там, и въобще не са доволни от портала. Таксата за абонамент е наистина доста висока даже и за руснаците. Те са на същото мнение, че става въпрос за измама. Те вече са престанали да рекламират в този портал. И все още си остават коректни 2 руски портала за имоти Domex.ru и bg-portal.ru. И ако там запитванията са по-малко това не означава, че посещенията са по-малко, просто всичко е реално, докато в приан изкуствени посещения с генериран трафик, и фалшиви запитвания към агенциите за имоти. А и както бях чел в някаква статия, че трябва да се прави реклама само в портали основно рекламиращи български имоти.

bg-portal.ru

И най-важното таксите които вземат порталите да са сносни. Затова вие преценете къде ще рекламирате своите имоти. Мошеници е имало и винаги ще има.Коментари:
28-02-2016: Чобанов

Bg-portla е много добра алтернатива, а както изглежда има и добра посещаемост. Таксата вярно не е скъпа, и има ефект от рекламата там.


28-02-2016: Владев

Този Приан беше добър в миналото, сега вече не работи като портал добре. За мен БГ-Портал.ру е много по-добър и вече 3 година работя с тях. Вежливи са и не се вманиачват.


Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Никола
Категории:
Бързи връзки: Форум, Портал, Медии
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: 10
Оценка от потребители: 9.0 (оценен от: 2)
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии