Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Често срещани причини за подмяна на дограма

Фирмите за продажба и монтаж на дограма имат много клиенти, тъй като това се налага от нуждите на различните домакинства у нас. Съвременните алуминиеви и PVC профили предоставят големи удобства на потребителите, сред които са подобрените топло и шумоизолационни характеристики, а също така и повишаване на безопасността за семействата чрез поставяне на противовзломен обков.

Ние от Мастер Пластик често получаваме поръчки за подмяна на дограма, тъй като старите прозорци търпят дефекти и не дават добри резултати срещу лоши атмосферни влияния. По-долу ще изброим най-често срещаните причини за закупуване на нова дограма и ако вие търпите някакъв сходен проблем, то винаги може да потърсите нашата помощ.

Обикновено хората сменят дограмата си, тъй като последната притежава нискокачествена пластмаса, която пожълтява с напредъка на годините. Рамките на прозорците придобиват лоша визия и губят своите положителни свойства.  Това няма да се случи ако закупите нова алуминиева или PVC дограма от добър производител, който ще ви предостави дългосрочна гаранция.

Ако вашите профили са тънкостенни, то те могат да се деформират или да замръзнат бързо през зимния сезон. Обикновено евтините дограми търпят повреди и не се препоръчват на потребителите, тъй като инвестицията трябва да бъде оправдана и профилите да ви служат вярно за дълго време.

В случай, че сте купили профили с минимален брой камери, а живеете в град или населено място подлежащо на ниски температури, то не може да очаквате добра топлоизолация. Многокамерните дограми са идеални, за да създадете енергийна ефективност в дома ви и да пестите пари от електрическа и топлинна енергия.

 

 

 Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Категории:
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии