Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Споделете своите Керамоти почивки с повече хора

Ех, Керамоти, Керамоти… Ако сте един от многото българи, които са летували в Керамоти, то със сигурност знаете какво можете да намерите в китното градче, което се намира на около 5 часа път от София. Да, спокойствието и красотата на “перлата на Егейско море” са несравними с никое друго място в Гърция. Шансът да сте били неведнъж там е огормен, тъй като човек, опознал приказната природа на мястото иска да се връща в местността пак, и пак. Колкото и пъти да сте били в Керамоти, със сигурност искате да споделяте приятните преживявания от него с хора, които не са го посещавали, или пък с такива, които все още не са опознали приказното градче. Има начин да направите това! Следете редовно Фейсбук сраницата Керамоти почивки и споделете с възможно най-голяма аудитория нещата, които са ви се случили там.


Феновете на Керамоти почивки ще ви бъдат благодарни и ако ги насочите към хубави маршрути в местността, добри ресторанти или заведения; приветливи хотели и апартаменти, от които сте били доволни. По този начин ще можете да бъдете полезни, но пък ще можете и да коментирате впечатленията си и с други летовници, които са посетили градчето.


Както знаете, в Керамоти винаги може да се намери забавление за всеки от семейството. Има красиви местности наоколо, в които можете да забележите дори фламинго, има условия за спокойно плуване (водата е плитка, а морето не е бурно), има хубави места за отсядане, има прекрасни условия за риболов през цялата година, има много интересни градове наоколо, като Ксанти и Кавали, които си струва да посетите. Още един факт, който е свързан с посещанията в Керамоти е, че градчето е в изключителна близост с остров Тасос и до там всеки ден, по разписание, преминава ферибот, който превозва туристите.


А може би сте пропуснали да разгледате нещо? Следете редовно Фейсбука Керамоти почивки, за да наваксатае; за да разберете най-актуалната информация от градчето, да се полюбувате на снимки с крайсиви пейзажи и жени.

 

Не се чудете, а Керамоти почивки кликнете и се вклюбете… отнова в Керамоти!Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: anweb
Категории:
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии