Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Интересни функции на смартфоните Samsung

Режимът Smart Stay на марката Samsung

Смартфонът е пригоден да следи позицията на очите на човека, който работи с него. Приложението позволява устройството да не изгасва, докато гледате в него. Това може в определени случаи наистина да бъде полезно. Благодарение на него няма да бъде необходимо постоянно да натискате по някой от бутоните или да докосвате екрана. Чипът, който ползват от компанията, е прекалено чувствителен. Тази функция може да бъде изключена, ако ви се струва, че не ви е достатъчно полезна.

Sound & Shot е друга интересна функция на Samsung.

Ако не ви е достатъчно просто да разглеждате снимки, тази функция вероятно ще ви допадне. Тя ви позволява да записвате коментари или други звуци с продължителност от по няколко секунди, който да придружава съответното изображение. Неприятното е, че когато прехвърлите файловете на компютър, няма как да останат обвързани със звука.

Group Play също е интересна функция на Samsung.

Корейският гигант предлага доста интересни приложения. Тази функция позволява дадена песен да звучи на телефона ви, но в същото време да звучи на още други устройства Samsung, които се намират в периметъра на безжичната мрежа.

 

Ако се интересувате от подробните спецификации на предлаганите модели смартфони, може да се запознаете с тя на PhonesData.com. Непрекъснато се добавят новите устройства, а за всяко от тях се описват много подробности. Ще научите много за функциите на избраното устройство. Сайтът PhonesData.com ще ви помогне да откриете точно търсения от вас смартфон с подробната търсачка за устройства. Ако ви е трудно да изберете между два модела, функцията за сравнение ще ви е от полза. От коментарите, статиите и новините на страницата ще научите всичко, което ви интересува за смартфоните.Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Мария Кръстева
Категории:
Бързи връзки: Портал
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии