Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Трюфел зона

12.09.2014 година

Тогава започна всичко, поставило началото на този сайт. Аз и моят партньор се разхождаме в гората. Надморското равнище е 900 метра. Намираме първия трюфел в живота си!

Това беше трюфел, а ние не знаехме. Разгледахме странната находка, помирисахме я и решихме, че е някаква грудка. Трюфелът беше недоузрял и мириса му беше като на корен. Изхвърлихме го до една  каменна стена, останала като далечен спомен от преди повече от 100 години време. Прибрахме се в големия град, погледнахме в „чичко Гугъл” и разбрахме, че сме изхвърлили нещо изключително интересно и ценно. Върнахме се в гората, на същото място след около седмица. Намерихме летния трюфел „ Аестивум” там, където го бяхме захвърлили. Беше узрял, ароматен и много вкусен- в което се уверихме по-късно.

Така започна всичко, което искаме да споделим с Вас. Ние не сме фирма и не сме земеделци. Аз съм инженер- химик и еколог. В свободното си време, и разбира се когато музата благоволи да ме навести, пиша разни неща- стихове , разкази, статии и други. Моят партньор е спортист /джудист/ и студент в НСА. Нашето занимание през последните две години е ловът на трюфели.

Вече знаете, с какво можем да Ви бъдем полезни! Но има и още . Нашият сайт е динамичен. Всичко, което се случва от сега нататък в планината ще бъде споделяно с Вас- нашите последователи. Посоката е: лице в лице с природата и нейните несметни богатства, които разбира се трябва внимателно да използваме и усърдно да пазим!Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Рени
Категории:
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии