Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Нов български сайт за безплатни футболни прогнози

Добра новина за любителите на спортните залагания в България! В началото на април 2018-та година стартира новият портал за безплатни футболни прогнози Betreview.net.

Уебсайтът има амбицията да се превърне в наръчник и ценно помагало за всички почитатели на онлайн залозите. Освен ежедневни обосновани футболни прогнози с високи коефициенти, Betreview.net ще предлага на своите читатели ревюта и сравнения на водещите букмейкъри у нас, ще представя техните актуални бонуси и промоции, както и редовно ще публикува полезни стратегичски материали за спортните залози.

"Чрез този проект имаме амбицията да повишим знанията и културата на участниците в онлайн залаганията у нас. Относително скоро беше положена легалната основа на този бизнес в България и родните играчи все още нямат голям опит. Ние смятаме, че можем да им предложим ценна нова информация, която да обогати техните умения и да подобри цялостния им подход към спортните залози. Убедени сме, че при правилна и разумна нагласа, онлайн залаганията могат да бъде източник на забавление и допълнителни доходи", споделят основателите на Betreview.net. Самите те също са любители на залозите с дългогодишен професионален опит в сферата като служители на световноизвестни букмейкърски компании.

Футболните прогнози, които предлага екипът на Betreview, са винаги с коефициент не по-нисък от 1.80. Те са винаги обосновани и се изготвят след задълбочено проучване на база множество фактори, най-важните от които са класата и качествата на съперниците, тяхната мотивация в двубоя, моментната им форма, наличието на отсъстващи футболисти, статистика, история на директните двубои. Понякога екипът на сайта взима под внимание своите директните лични впечатления от представянето на отборите, както и своята интуиция.

Екипът на Betreview.net обещава много приятни изненади за своите потребители във връзка с предстоящото Световно първенство по футбол в Русия 2018. В навечерието на Мондиала уебсайтът ще публикува детайлни ревюта и анализи на отборите участници, подчертавайки техните силни и слаби страни с идеята да помогне на феновете да отсеят своите фаворити. Освен това за Световното първенство предстои да стартира и специална игра с награди, в която потребителите ще могат да направят своите прогнози за шампионата, разкриват от Betreview.net. Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: betreview
Категории:
Бързи връзки: Портал
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии