Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Репродуктивно здраве

Безплодието засяга една от седем двойки. Въпреки че има много причини за безплодие и липса на репродуктивна функция, нарушение на овулацията, причинено от хормонален дисбаланс, често води до липса на репродуктивна функция при жените.

Смята се, че някои билки, влияят на хормоналния баланс и могат да се използват за лечение на репродуктивна недостатъчност. Други два вида билки, бодлив елеутерокок и гинко билоба, също могат да помогнат за лечение на безплодие и репродуктивна недостатъчност.

FertilAid® за жени включва пълна гама от пренатални витамини и патентована комбинация от растителни съставки. Ползите от витаминно-минералните добавки в периода преди зачеването и през цялата бременност са добре приети и документирани. Този продукт съдържа също така витамини С и Е в количества, необходими за прием в дневната норма. Антиоксидантите са се утвърдили като полезни вещества за намаляване на вредното въздействие на свободните радикали върху яйцата и репродуктивните органи.

Синдромът на поликистозни яйчници (СПЯ) често е придружен от безплодие. Около 30% от жените с безплодие имат СПЯ. Приблизително 8–10% от жените в репродуктивна възраст страдат от СПЯ. Повечето от тях имат затруднения при зачеването. Това е състояние, характеризиращо се с хормонален дисбаланс, който пречи на нормалната овулация. В допълнение към появата на кисти на яйчниците, синдромът се свързва и с нередовна менструация, хирзутизъм (прекомерен растеж на косата), затлъстяване и инсулинова резистентност.

От въвеждането си, FertilAid за жени стана особено популярен сред жените със СПЯ. Причината е, че FertilAid за жени съдържа лекарствени растения, за които е доказано, че имат нормализиращ ефект върху производството на ключови репродуктивни хормони, включително: прогестерон, пролактин, фоликулостимулиращ хормон (FSH) и естроген.

В резултат на приема на FertilAde, много жени съобщават за:

- Настъпване на бременността;

- Редовна овулация (когато овулацията не се е случвала редовно преди);

- Връщане към по-редовен цикъл;

- Намалена менструална болка и симптоми на ПМС.Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Petia
Категории:
Бързи връзки: Портал
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: 10.0 (оценен от: 1)
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии