Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Londa Professional: Серум за коса

За да се получат бързи и много добри резултати в грижата за косата, специалистите препоръчват да се използват професионални соли за коса, които съдържат по-висока концентрация на активни вещества в сравнение с други видове лечение. Подобно на кожата, косата се нуждае от интензивна грижа, когато е засегната от използването на много стилизиращи продукти, багрила или постоянни разтвори.

Серумът работи бързо и резултатите се виждат от първото приложение, но за да се поддържат добрите резултати се препоръчва да го използвате на редовни интервали.

Серуми за различни проблеми с косата

Ако имате проблеми с косопада, Londa ще ви препоръча Vital Booster Serum, с ментол и кофеин. Активните съставки подпомагат растежа на косата и стимулират скалпа, спомагат за хидратирането на корена. Косъмчетата имат по-добра устойчивост и са защитени срещу скъсване и падане, което кара красотата на косата да не се свива и да изглежда здрава.

Серумът Vital Booster се нанася върху скалпа и се масажира бавно, след което се оставя да действа до следващото измиване, без да изплаквате косата. Лондонските специалисти препоръчват да го използвате три пъти седмично. Ако усетите масивен косопад, можете да прилагате ежедневния серум. Този тип серум може да се използва за всеки тип коса и ще ви помогне да запазите енергията на вашата капилярна коса, защото действа директно в корените.

През студения сезон повечето жени се сблъскват с проблеми с електрификацията на косата, което унищожава всяка прическа. Простото обличане или събличане на плътен пуловер, поставянето или свалянето на качулка и шалът може да доведе до поразия - косата сякаш полудява и трудно можете да я поставите на място.

За да предотвратите тези проблеми, можете да използвате антистатичен серум Londastyle Satin, професионален продукт, чиято основна мисия е да подредите непокорните нишки. Съдържа антистатични средства и съставки, които помагат за овлажняване на косата, която става копринена и лесно се подрежда. Нанесете върху суха или влажна коса само няколко капки серум, по цялата дължина на кичурите и оставете да действа до следващото измиване. Той е ефективен и летен, защото има филтър срещу ултравиолетовите лъчи.


Серумът също има ефект на блестяща коса, благодарение на микрополимерите 3D Sculpt, които помагат на капилярното покритие да изглежда като сатен, което е подсказано от името на продукта.

За влошена коса използвайте флакони или масло със същото име Londa Professional Visible Repair, които помагат да се поправят разцепените краища и да се предотврати повтарянето им. Косата се овлажнява и подхранва, като маслото се нанася по цялата дължина на косата, ако по-голяма повърхност е разградена или само по върховете, ако те са инспектирани. Позволено е да действа до следващото измиване и е ефективно за всички типове коса.
Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Esteto.bg
Категории:
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии