Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Давид транс ЕООД

„Давид транс“ ЕООД логистична компания притежаваща удостоверение от Пътна агенция за извършване на дейност „ПЪТНА ПОМОЩ“ и „Хладилен транспорт“.


Нашата мисия е да
поддържаме баланса между качество и достъпни цени на предлаганите услуги. Стараем се да удовлетворим изискванията за експедитивност и гъвкавост с гаранция за коректна доставка на повереният ни товар по всяко време на денонощието. За нас е важно да спечелим доверието на всеки наш клиент и ни обединява една обща цел!

„Давид Транс“ ЕООД изпълнява следните услуги:

 

Хладилен и не хладилен  транспорт

„Давид Транс“ ЕООД предлага превоз на групажни и цели пратки, комплексни спедиторски услуги и логистични пакетни услуги. Наше основно предимство са изгодните ни цени и конкурентните срокове за доставка. Разполагаме с автопарк намиращ се на територията на гр. София, който ни дават гъвкавост при избора на транспортно средство за поверената ни пратка. Ще се погрижим, товарите ви да пристигнат невредими и на време на посочените от Вас адреси за доставка. 

Нашият екип ще достигне до вас без значение къде се намирате вие или до къде трябва да се транспортира Вашият товар, защото ние нямаме граници, за да удовлетворим всичките Ви изисквания, като наши клиенти и да сме максимално полезни.


Денонощна пътна помощ

 

„Давид Транс“ ЕООД предлага денонощна пътна помощ в рамките на град София.
Можете да ни се доверите  за репатрирането на вашето ново МПС от страната или чужбина на достъпна цена.
Също така предлагаме  транспортиране на повредени или чисто ново закупени автомобили, бусове, камиони и други превозни средства.

 

При нас ще намерите качество, бърза реакция и адекватен подход към всяка ситуация, по всяко време и при всякакви метеорологични условия. Предлагаме на всички свои клиенти гъвкавост и ниски цени за конкретният бранш.
Нашата фирма  работи в партньорство с доказали се в годините сервизи от цялата страна, които предлагат качествено обслужване на нормални цени. Винаги сме в готовност да Ви заведем при тях и да се обедите сами в думите ни. 

 

При нас можете да се възползвате и от услугата “Пилотен автомобил“  ако в пострадалото МПС са над трима души. Тази услуга предлага още един автомобил, в който може да се настанят останалите пасажери от МПС-то.

Всеки наш редовен клиент би се възползвал от допълнителни отстъпки или намаление от цената при дълги курсове.

 


Движеща сила на нашата компания са служителите ни. За да удовлетворим очакванията на клиентите си, разчитаме на висококвалифицирани и опитни водачи на МПС, мотивирани и отдадени на работните си задължения.

Доверявайки се на логистична компания „Давид транс“ ЕООД ще получите професионално отношение и отлично обслужване, а за пратките не се притеснявайте, те ще бъдат на сигурно място!
Не се колебайте да ни потърсите при възникнали въпроси относно предлаганите услуги, ние сме на ваше разположение денонощно


 

 

 

 

 

 

 Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Давид транс ЕООД
Категории:
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии