Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Как да изберем дамска риза?

Дамската риза - едно универсално решение, което може да се носи във всяка ситуация.

Дамската риза е перфектно решение за допълнение към тоалета ни. Тя прекрасно се съчетава както с пола, панаталон, така и със сако или жакет. Според събитието и повода можем да заложим на дамска риза. Ако желаем да постигнем строга и професионална визия, една дамска риза с права кройка, може да постигне този ефект. В комбинация с костюм, този ефект се засилва. Строга и делова визия на работеща жена.

 

Цветът на дамската риза - според случая.

Ако сме поканени на официално събитие или работна среща, то ризата може да бъде едноцветна. В повечето случаи в комбинация с тъмен на цвят костюм, бялата риза стои на място. Аксесоари, като брошки, цветна кърпичка или шалче, се открояват дискретно. Ако долната част на костюма е пола, то тя може да бъде права и къса, или дълга и права. Такава комбинация придава сериозност и строгост, необходими за подобен вид събитие.

Ако ще присъстваме на не толкова официално събитие, то дамската риза може да бъде и в други цветове, дори с шарки. Актуалните за сезона флорални мотиви биха придали топлина и сметлина в излъчването. Ако сезонът е лято и сакото би било в повече, то ризата ще остане на преден план и тогава т може да бъде шарена, весела и лъчезарна.

Дизайнерска дамска риза

Тя може да бъде нежно изработена от дизайнери, които влагат много кративност и неповторимост в моделите. Обикновено италианските дизайнери се славят с високо качество на дрехите, както и с уникален и неповторим стил. Дизайнерската дамска риза винаги се забелязва и привлича вниманието, несъмнено. ко носите такава риза, то останалите дрехи от тоалета може да бъдат подбрани в тон, но да бъдат едноцветни. По този начин ще засилите ефекта на разита и тя ще се открои.

Тъмните цветове на дамската риза.

Обикновено тъмни ризи се носят при строго официални поводи. Тогава сакото или връхната дреха не са акцент и може да се приеме, че ризата ще се вижда основно. В случай на необходимост, една черна или тъмно сива риза, би реализирала тази визия. Тъмните цветоне придават повече дискретност и стил.

 

Ежедневната дамска риза

Носенето на тази удобна дреха в свободното си време или в ежедневието на жената е нормално и често срещано. Ризата може да носите както с дънки, така и с други удобни за вас дрехи. Самата риза може да бъде бяла, цветна, на карета, на картинки или флорални мотиви.

 

Каквато и риза да изберете да носите, несъмнено ще се чувствате комфортно. Единственото правило, което трябва да следвате е, тя да бъде съчетана стилно с останалата част от облеклото ви.

 

 Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Stiva
Категории:
Бързи връзки: Форум, Портал, Медии
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии