Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Възможно ли е да бъде премахнат целулита трайно?

В действителност, последните десетилетия учените усилено работят по проблема с трайното премахване на целулита и подкожните мазнини.

За съжаление все още няма универсално решение, но пък пазара предоставя голям избор от апаратури, техники и инвазивни методи за намаляване на мазнините в това число и целулит.

Всичко това обаче задължително трябва да се комбинира с правилно хранене и много движение във всичките му вариации. В противен случай ефектът от процедурите, дори при тези от най-висок клас, би бил кратковременен.

Какво предлагаме

"Елмида Бюти" предлага едно от най-иновативните решения за трайно премахване на целулит и мазнини. Това е комбинация от мезотерапия с REVITAL CELLUFORM на Promoitalia и процедури за тяло с ACCENT PRIME на Alma Lasers.

Мезотерапията представлява серия от микроинжекции в повърхностния слой на кожата (епидермиса, дермата или хиподермата), откъдето произлиза наименованието на терапията. Инжектираните продукти съдържат смес от хиалуронова киселина, антиоксиданти, витамини,аминокиселини и др.

REVITAL CELLUFORM е изключително ефективен при третиране на целулит, задържане на течности и локализирано натрупване на мазнини. Спомага за трансформирането на мазнините в енергия – намалява обема на седалищните части, бедрата, горните части на ръцете и корема. REVITAL CELLUFORM е една нежна „липосукция”, изразяваща се в специалната формула, която намалява равномерно мастния слой и подобрява еластичността на кожата.

Какво е Accent Prime

ACCENT PRIME™ е високотехнологична, усъвършенствана платформа на Alma Lasers. Служи за стягане на кожата, оформяне на тялото и постигане на бързи естетични резултати. Тя комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни (RF) технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати. Използва комбинация от радиочестотна (RF) енергия и механичен масаж, за да засили метаболизма на мастната тъкан и да редуцира обема на мастните клетки, стимулирайки лимфния дренаж и постигайки видимо заглаждане на текстурата на кожата.

За постигане на отлични и най-вече трайни резултати се препоръчва прилагане на пакет от процедури за тяло ,като броя на процедурите зависи от типа и състоянието на кожата. Резултатите могат се видят дори след само една процедура. Процедурите са между 30 мин и не изисква специален период на възстановяване. Пакет от терапии се прилага през две седмици. И не на последно място... Трябва да се отбележи, че при закупуване на пакет от процедури Мезотерапия в комбинация с процедури за тяло с Accent Prime, цената на антицелулитните процедури, която се получава в пакета е с до - 40% от единичните цени.Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Daniel Yordanov
Категории:
Бързи връзки: Форум, Портал, Медии
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии