Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

10 идеи за коледни подаръци

През животът си се запозваме с хиляди хора. Някои от тях и вашето семейство са най-важните хора за вас . Коледа е чудесна възможност да им покажете любовта си.


Баща, дядо или брат са много специални хора в живота ни. Те играят важна роля за нас, дават ни сигурност, любов и винаги са до нас. Те заслужават да знаят колко много ги ценим. Още по-важно е да намерите подарък, който да ги зарадва. 

За мъжете е доста по-трудно да избереш подарък, докато жените, знаем, че  обичат бижута и декоративни неща, мъжете се интересуват повече от функционалност и практичност . Затова се уверете, че ще извлечете максимума от подаръка си.

 

За любящ съпруг

Нека измислим подарък за мъж, който ще те ви обича и закриля винаги и никога няма да пропусне възможността да усмихне лицето ти . Ти го познаваш по-добре от всеки друг. Знаеш всичките му скрити желания, мечти и тайни . Знаете какво не харесва и какво наистина цени. Затова изборът на подходящ подарък е малко по-лесен. Подарък,  скойто да му се отблагодари за всичко, което прави за вас, вероятно няма да намерите никъде, но такъв, който показва вашата любов може да откриете.

Купете му подарък, който ще използва в хобито си или подарък, който ще го накара да има по-голяма увререност.

 

За най-добрия татко

Бащите са най-добрите! Те са нашите супергерои. Те искат цялото семейство да се чувства добре.  Той винаги ще се зарадва най-много на времето, което прекарвате с него. Ето защо най-важното е да отделите време, в което да сте с него.

Ако търсите други идеии за подаръци, то разгледайте статията с 10-те най-добри коледни подаръци за мъже

 

Подарък за страхотен брат

Вашият брат е мъжът, който е до вас от раждането. От този ден виие сте неразделни партньори. Интересите ви са толкова различни, но и двамата знаете, че винаги можете да разчитате един на друг . Връзката между братя и сестри е абсолютно уникална. Вероятно няма да изградите подобна връзка с никого в света. Светът може да се обърне, но вие двамата можете да сте сигурни, че винаги ще сте до един за друг.
Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Красимир Димитров
Категории:
Бързи връзки: Медии
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии