Каталог сайтове директории Мармалад
Каталожен портал за добавяне на сайтове и статии
Каталог   Добави връзка   Добави статия   Администрация   Карта  
 

Полезни подаръци по време на празниците

Наближава един от най-любимите празници на всички по света -Коледа. Тя въплъщава вярата в доброто, в семейството в магическите неща които се случват за нас без обеснение. С идването на този светъл празник всички отваряме джобовете си, за да зарадваме тези които обичаме и да уважим тези хора на които сме благодарни.

image-surova.bg

Пазарувайки, повечето от нас виждат по магазините коледни торти, шоколадови мечета и дядо коледовци, еленчета и др храни направени така,че да привлекат вниманието на Вас и вашите деца, това обаче в повечето случай са продукти които няма да направят празниците Ви по-весели а по-тежки и тромави със своето съдържание на захар и хидрогенирани мазнини. Разбира се всеки има свободата да направи своят избор. Това с което искаме да Ви запознаем е алтеранативата на този вид продукти, която не е позиционирана близо до касата в магазина, а трябва да потърсите на здравословния щанд- Сурова! 

Продуктите на "Сурова" са с изключителни вкусове, ако не знаете - всеки продукт е напълно свободен от захар, глутен, оцветители и консерванти. Щом ги опитате веднъж определно ще има втори път защото те са изцяло натурални, но противно на очакванията са вкусни и приятни! Вместо кутия бонбони или нещо друго от типа на хранителни продукти, ние Ви препоръчваме да закупите ( или поръчате онлайн- https://www.surova.bg/Магазин/Сурова-супербокс ) "СУРОВА СУПЕРБОКС" , в която ще намерите всеки от продуктите на марката. Споделяйки, подарявайки и разпространявайки такава полезна алтернатива, Вие помагате за въвеждането на ново виждане за храната, което да обедини думата "вкусно" и думата "полезно" за едно по-здравословно бъдеще.
Коментари:

Нама коментари

Добави коментар:

Име:

E-Mail:

Коментар:

Вашата оценка:

Въведете символите които виждате на картинката:
каталог сайтове
Информация
Автор: Iva Ivanova
Категории:
Бързи връзки: Медии
Сайтове: Официален
Модераторска оценка: Не
Оценка от потребители: Не
Препратки към сайта:0
Препратки от сайта: 0 
каталог на сайтове и статии